O nama

Više o Sejdić Commerce

 • Počeci...

  Sejdić Commerce d.o.o. bavi se proizvodnjom drvene solarije od 1971 godine a drveno-aluminijumske od 2006 godine.

 • Proizvodni program

  1. Prozori
  2. Balkonska harmo i klizna vrata
  3. Roletne sa PVC kutijom, PVC vodilicom, komarnicima, alu lamele
  4. Drveni kapci - škure
  5. Sobna masiv vrata (jela/smreka ili hrast)
  6. Sobna oplemenjena vrata (stambeni program)
  7. Sobna master-craft vrata
  8. Sobna hdf vrata
  9. Ulazna vrata 68 mm sa bravom na tri zaključavanja
  10. Termoizolaciono staklo: 4/16/4, low-e+argon 1,1 mg

  Obrada se vrši uz pomoć najsavremenijih strojeva iz Njemačke, Italije i Slovenije, a drvo se suši u savremenim kondezacionim i vakumskim sušarama. Treba istaći dva osnovna dostignuća razvoja ovog preduzeća, a to su: ponovno pokretanje proizvodnje nakon rata i stalno otvaranje novih radnih mjesta.

 • Vodeći po kvaliteti i cijeni

  Slobodno možemo reći da smo u izradi drvene stolarije po kvaliteti i cijeni vodeća firma kako na području Županije Posavske tako i na širem prostoru Bosne i Hercegovine. Opremljenost je na takom nivou da smo spremni isporučiti veće količine naših proizvoda u veoma kratkim rokovima, po veoma povoljnim cijenama i prvoklasnom kvalitetu.

 • Vrhunska tehnologija

  Firma SCO je kompletno zaokružila proizvodni ciklus od balvana – trupca pa do potpuno završenog proizvoda koji je sposoban takmičiti se sa konkurencijom u zemlji i inozemstvu. Vlastiti pogoni pilane, sušnica, te vlastiti pogon izrade lamelarnih pripremaka su garant kvaliteta koji se proteže u svim fazama izrade.

  U pogonima dvije savremene lakirnice na bazi ekoloških boja i lakova ostvaruje se dizajn koji je kod kupaca tražen, a kvalitet mu je na visokom nivou. Tehnološki postupak izrada masivnih vrata je razrađen operacijski i uglavnom se izvodi na savremenim CNC strojevima što omogućava veoma stabilan i nepromjenjen kvalitet proizvoda. Kontrola kvaliteta se vrši poslije svake operacije i faze rada a posebna pažnja se poklanja završnoj kontroli nakon koje se utiskuje znak da je proizvod napravljen u firmi SCO.

Organizacija rada u skladu sa ISO standardima

Organizacija rada te kretanje tehnološko – pripremno – proizvodne dokumentacije se izvodi u skladu ISO standardima što dokazije i posjedovanje certifikata EN ISO 9001:2000 izdatog od strane TÜV NORD CERTIFICATION.

Takođe je firma SCO svoje proizvode certificirala i dobila pravo stavljanja znaka CE na svoje proizvode.

Pogledaj ponudu