Loading color scheme

50 godina tradicije

Sejdić Commerce d.o.o. bavi se proizvodnjom drvene solarije od 1971 godine a drveno-aluminijumske od 2006 godine. Slobodno možemo reći da smo u izradi drvene stolarije po kvaliteti i cijeni vodeća firma kako na području Županije Posavske tako i na širem prostoru Bosne i Hercegovine.

Opremljenost je na takom nivou da smo spremni isporučiti veće količine naših proizvoda u veoma kratkim rokovima, po veoma povoljnim cijenama i prvoklasnom kvalitetu.

Firma SCO je kompletno zaokružila proizvodni ciklus od balvana – trupca pa do potpuno završenog proizvoda koji je sposoban takmičiti se sa konkurencijom u zemlji i inozemstvu.
Vlastiti pogoni pilane, sušnica, te vlastiti pogon izrade lamelarnih pripremaka su garant kvaliteta koji se proteže u svim fazama izrade.

U pogonima dvije savremene lakirnice na bazi ekoloških boja i lakova ostvaruje se dizajn koji je kod kupaca tražen, a kvalitet mu je na visokom nivou.
Tehnološki postupak izrada masivnih vrata je razrađen operacijski i uglavnom se izvodi na savremenim CNC strojevima što omogućava veoma stabilan i nepromjenjen kvalitet proizvoda.

Kontrola kvaliteta se vrši poslije svake operacije i faze rada a posebna pažnja se poklanja završnoj kontroli nakon koje se utiskuje znak da je proizvod napravljen u firmi SCO.

Obrada se vrši uz pomoć najsavremenijih strojeva iz Njemačke, Italije i Slovenije, a drvo se suši u savremenim kondezacionim i vakumskim sušarama. Treba istaći dva osnovna dostignuća razvoja ovog preduzeća, a to su: ponovno pokretanje proizvodnje nakon rata i stalno otvaranje novih radnih mjesta.

01

Pridruživanje našoj kompaniji ne bi trebalo biti samo proces dobivanja posla, već odabira načina života za zanimanje. Vaše prijave možete slati na adresu posao(@)sejdic.ba.

02

Nastojimo zadovoljiti potrebe svakog zaposlenika jer naš uspjeh ovisi o zadovoljstvu, naporima i opredjeljenju svakog člana tima. U tu svrhu podržavamo i motivišemo sve zaposlenike da kontinuirano poboljšavaju produktivnost i premaše očekivanja naših kupaca.

03

Naš uspjeh ovisi o kvaliteti i predanosti naših zaposlenika. Postanite član našeg prijateljskog tima! Sejdić Commerce traži pojedince koji dijele naše vrijednosti kao sredstva za jačanje i unapređivanje uspješne filozofije grupe.Tražimo motivirane, pozitivne i vrijedne pojedince da se pridruže našem timu.